FIT in 1/2 dag

REA-liseer meer en betere inkoop en verkoop door te evolueren van bemiddelaar naar sterk onderhandelaar.

Door deze workshop van een halve dag te volgen, maakt u kennis met een erg gevarieerd arsenaal aan beproefde technieken en psychologische principes die hét verschil aan de eindstreep maken voor elke vastgoedprofessional.

Wat ga je bereiken na de opleiding?

Je kunt alleen leren wat je al kent. Je hebt al bewezen dat je kunt inkopen en verkopen, maar je wilt graag nog beter worden in je vak. We gaan daarom aan de slag met verschillende onderhandelingsvaardigheden, en met onze praktische tips & tricks word je eenvoudigweg een beter onderhandelaar. In deze opleiding duiken we in je gedachten om het mentale aspect van je onderhandelingsvaardigheden te verfijnen, waardoor je meer en beter kunt afsluiten, zowel voor inkoop als voor verkoop. Veel makelaars zien zichzelf te veel als bemiddelaar in plaats van het verschil te maken en zich te onderscheiden als professioneel onderhandelaar. Je werkt een ochtend aan je algemene mindset om succes te behalen als vastgoedprofessional.

Laat onze tevreden klanten je overtuigen

Do it now, the time will never be just right.

Alle opleidingen

Management

BMP I

Broker Management Program
Dé management-opleiding voor vastgoedondernemers. Wil je een bewezen sales-management structuur voor je kantoor? Reeds vier maal werd 1 van onze BMP-alumni verkozen tot vastgoedondernemer van het jaar. Het BMP werkt, als jij werkt.

BMP II

Broker Management Program
Verdiep en verfijn je people management skills in deze advanced module van het succesvolle management programma. Leading self, leading others en leading strategy brengen jou naar het volgende niveau met je vastgoedonderneming.

Sales

FIT I

Functionele Inkoop Training
Optimaliseer je prospectie- en inkoopvaardigheden, dankzij direct toepasbare tips en tricks gebaseerd op de praktijk. De FIT bestaat uit 3 modules: structuur van het inkoopgesprek, prospectie en de meest voorkomende bezwaren.

FIT II

Functionele Inkoop Training
Organiseer jezelf via de omzet-generende activiteiten, zodat je een betere structuur krijgt die leidt naar consistentie in je resultaat. Werk aan je overtuigingen als toppresteerder zodat jij niet beinvloed wordt door de marktomstandigheden, maar dat jij de markt beïnvloedt.

In Company

IC

In Company
Real Estate Academy komt bij jou langs op kantoor! We bieden onze expertise aan als maatwerk en ondersteunen je actief in jouw specifieke situatie. Wij bieden ondersteuning op gebied van management, sales en team leadership. Resultaat gegarandeerd.